Vakantie in Duitsland
 

Gästehaus Heitzmann

Accommodatie Type:

Gästehaus Heitzmann heeft 6 comfortabele appartementen voor 2 tot 4 personen.

Inrichting:

Alle appartementen hebben een douche, toilet, keuken, balkon (sommige met uitzicht op het meer) of terras, TV, telefoon, Wi-Fi, kluisje, beddengoed en handdoeken. Ook hebben wij een mooi gazon en goed onderhouden tuin waarin u heerlijk kunt ontspannen Parkeerplaatsen zijn direct voor ons huis. In ons huis is het niet toegestaan om de roken, maar buiten op het balkon of op het terras kan dat wel. Bij ons zijn geen huisdieren toegestaan.

Ligging:

Gästehaus Heitzmann ligt in een van de mooiste vakantiebestemmingen van Duitsland, aan het Bodenmeer, in Unteruhldingen, tussen Meersburg en Überlingen, op 50 meter van het meer, tegenover het bloemeneiland Mainau.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Onze prachtige omgeving en de optimale locatie zorgen voor veel excursiemogelijkheden voor alle leeftijden. 
Op slechts 10 minuten lopen is de aanlegsteiger voor boten waar u een boottocht kunt maken. Ook een bezoek waard zijn een archeologische openluchtmuseum op palen, de barokke kerk Birnau, thermale baden, oude kastelen en vakwerkhuizen in Überlingen, het bloemeneiland Mainau en de stad Konstanz met zijn onderwaterwereld. Fietsen kunt u bij ons huren en wij hebben ook een fietsenstalling. Als u met de trien komt kunnen wij u van het treinstation in Oberuhldingen ophalen. De bushalte ligt op korte afstand van ons huis.

Prijzen:

De eenkamerappartementen kosten tussen de € 66 en € 96 per nacht. De tweekamerappartementen kosten tussen de € 74 en € 110 per nacht. De prijzen zijn afhankelijk per seizoen en met of zonder ontbijt. De toeristenbelasting kost € 2 per persoon per dag, voor personen ouder dan 15 jaar. Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen

Contactinformatie:

Gästehaus Heitzmann - Familie Heitzmann
Unterer Waldweg 1 - D-88690 Uhldingen-Mühlhofen
Telefoonnummer +49-7556-6337
Emailadres: info@gaestehaus-heitzmann.de
Internetadres: http://www.gaestehaus-heitzmann.de/