Vakantie in Duitsland
 

Haus zum Rosentor

 
Accommodatie Type:

Comfortabele en gezellige vakantiewoningen in een monumentaal Art Nouveau gebouw. Vakantiewoning 1 is een 2,5 kamerwoning voor 4 personen. Vakantiewoning 2 is een 3,5 kamerwoning voor 6 personen.

Inrichting:

De vakantiewoningen hebben een woonkamer met satelliet tv, slaapkamer, keuken met wasmachine. Verder is er een slaapbank, douche en toilet, een terras met barbecue, tuinmeubelen en ligstoelen, en een balkon voor gemeenschappelijk gebruik. Onze vakantiewoningen zijn kindervriendelijk en het zijn niet-rokers woningen. Huisdieren zijn welkom.

Ligging:

Centrale en rustige ligging op korte loopafstand van het centrum, het Bodenmeer en andere bezienswaardigheden.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Haus zum Rosentor ligt vlakbij de havens van Kreuzlingen en Konstanz aan het prachtige Bodenmeer. Er zijn veel recreatiemogelijkheden, zoals: wandelen, fietsen, zwemmen, vissen. Excursies en uitstapjes kunt u ook maken, bijvoorbeeld een boottocht, of naar Meersburg, het eiland Mainau, het eiland Reichenau, de watervallen van de Rijn, Alpstein, of met de trein naar verschillende steden in Zwitserland.

Prijzen:

De prijzen voor de vakantiewoningen zijn afhankelijk van het seizoen en liggen tussen € 48 en € 82 per woning, per nacht. Eindschoonmaak en bedlinnen kosten € 55. Parkeergelegenheid is ook beschikbaar, kosten € 3 per dag.

Contactinformatie:

Haus zum Rosentor - Silvia Meier
Freiestraße 9 - CH-8280 Kreuzlingen
Telefoonnummer: +41-71-6729080  
Internet: https://www.gastgeberverzeichnis-bodensee.com/Ferienwohnunginfo.php?kundennummer=2125
Emailadres: hauszumrosentor@gmx.ch