Vakantie in Duitsland
 

Ferienwohnung Maifeld


Accommodatie Type:
Een gezellige vakantiewoning van 50 m² , geschikt voor 2-4 personen, en gelegen in het souterrain van een huis met twee woningen van een natuurliefhebbende jagersfamilie.

Inrichting:
De vakantiewoning heeft een slaapkamer, een grote woon- en eetkamer met een slaapbank, aparte keuken, badkamer met douche en toilet, berging met wasmachine, eigen ingang met een luxe inrichting. Het grote terras met aangrenzend gazon biedt ruimte om te ontspannen. De kleine privétuin is volledig omheind, zodat uw kinderen er ongestoord kunnen spelen en uw huisdieren niet verdwalen. Het huis ligt aan de rand van het dorp, na 50 meter sta je al midden in de velden. Deze woning is een niet-rokers woning. Verder is deze vakantiewoning ook geschikt is voor mensen met allergieën.

Ligging:
De vakantiewoning ligt in Wierschem op het Maifeld, het "Toscane van de Eifel" en in de nabijheid van het mooiste kasteel in Duitsland, het kasteel Eltz. De Moezel is 4 km verwijderd van deze woning.

Omgeving en Bezienswaardigheden:
U kunt in deze omgeving heerlijk wandelen en fietsen. Enkele gerenommeerde wandelpaden liggen vlak bij ons huis. Ook kunt u meerdere bekende steden en beroemde gebieden bezoeken, zoals: Münstermaifeld, Koblenz, Neuwied, de Laacher See, de Eifel, de Hunsrück, de Rijn en de Moezel. Beleef hier de traditionele wijnfestivals tijdens de zomermaanden of geniet van een van de wijnproeverijen van de wijnboeren.

Prijzen:
De prijs voor de vakantiewoning voor 2 personen is € 85 voor de 1e nacht. Elke volgende nacht kost € 45. Bij een kort verblijf tot 2 dagen kost de woning 13,50 per nacht extra. Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis. Ook zijn er geen kosten voor uw huisdieren. Handdoeken, beddengoed en de eindreiniging zijn inbegrepen in de prijs. 

Contactinformatie:
Ferienwohnung Maifeld - Elfi Kalter
Birkenweg 15
D-56294 Wierschem
Telefoonnummer: +49-2605-4633
Internet: https://www.ferienwohnung-maifeld.de
Emailadres: bgs.gina@t-online.de