Vakantie in Duitsland
 

Haus des Ritters

Accommodatie Type:

Haus des Ritters heeft twee 4-sterren vakantiewoningen, een grote van 85 m² en op 2 niveaus, en een kleine, 60 m² en eveneens op 2 niveaus. Beide vakantiewoningen zijn voor 4 personen.

Inrichting:

Beide vakantiewoningen hebben een rustieke inrichting en uitrusting met een gezellige woonkamer, centrale verwarming, stromend warm water, badkamer, radio, cd-speler en satelliet TV. De keuken heeft een oven, keramische kookplaat, broodrooster, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Verder is er een badkamer en twee slaapkamers met elk twee bedden. De woonkamer en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. In de grote vakantiewoning hebben beide slaapkamers een eigen badkamer. Achter het huis is er een privéterras waar gebarbecued kan worden.

Ligging:

Het "Haus des Ritters" heeft een unieke middeleeuwse locatie, het ligt middenin de kunst en cultuur geïnteresseerde omgeving van het voormalige kasteelcomplex Kronenburg.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Geniet hier van uw vakantie in een sfeer van welzijn en hartverwarmende gastvrijheid. Met hemelse stilte kunt u uren wandelen of ontspannen aan het meer van Kronenburg. Er zijn veel attracties in de omgeving, zoals: de grootste wiegen tentoonstelling in Europa, een grote digitale spoorwegfaciliteit, archeologie, geologie en fossielen. Ook zijn er verschillende steden met een mooi historisch centrum. Ook een bezoek waard zijn het kasteel Schmidtheim, een tuin met vulkanische soorten, een ijzermuseum en de kartbaan.

Prijzen:

De grote vakantiewoning kost € 75 per nacht. De kleine vakantiewoning kost € 60 per nacht. De toeristenbelasting kost € 1 per persoon per nacht, kinderen tot 12 jaar € 0,50 per nacht. Bij een of 2 nachten is er een toeslag van 20%.

Contactinformatie:

Haus des Ritters - Familie Brunstein
Burgbering 9 - D-53949 Dahlem
Telefoonnummer: +49- 6557-1214
Emailadres: hans-d.brunstein@t-online.de
Internetadres: http://www.haus-des-ritters.de/