Vakantie in Duitsland
 

Ferienwohnungen Macht - Pottenstein


Accommodatie Type:

Wij bieden u drie gezellige en volledig ingerichte vakantiewoningen aan. Vakantiewoning 1 is 80m² groot en geschikt voor 2 tot 5 personen. Vakantiewoning 2 is 80m² groot en geschikt voor 2 tot 5 personen. Vakantiewoning 3 is 40m² groot en geschikt voor 2 tot 3 personen.

Inrichting:

Vakantiewoning 1 heeft 2 slaapkamers, 1 woonkamer, keuken, badkamer, toilet, radio, satelliet tv, telefoon, aparte ingang, ligweide, biljart, fietsen, barbecuehut en een terras op het dakbalkon. Vakantiewoning 2 heeft 2 slaapkamers, 2 woonkamers, keuken, badkamer, toilet, radio, satelliet tv, telefoon, balkon, ligweide, biljart, fietsen en barbecuehut. Vakantiewoning 3 heeft een woon- en slaapkamer, keuken, eethoek, badkamer, toilet, radio, satelliet tv, telefoon, balkon, ligweide, biljart, fietsen en barbecuehut. Voor de kinderen is er een speeltuin. Dieren zijn niet toegestaan. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar.

Ligging:

Zonnige en rustige ligging in een idyllische buitenwijk van de stad aan een oude laan met lindebomen.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

In de omgeving is er genoeg to doen, zoals: wandelen, fietsen, golfen, fitnessen, mini golf, paragliding, vissen en zwemmen. Ook is een bezoek aan de druipsteengrotten, de observatietoren, het Fun Park en de historische oude stad met het kasteel Pottenstein zeker de moeite waard.

Prijzen:

De prijzen zijn vanaf 7 nachten en liggen per nacht, per woning, tussen de € 27 en € 32. Een nacht prijs op aanvraag. De prijzen zijn voor 2 personen. Elke extra persoon kost € 5 per nacht.

Contactinformatie:

Ferienwohnungen Macht - Elisabeth Macht
Zur Allee 33 - D-91278 Pottenstein/Kühlenfels
Telefoonnummer: +49- 9243-434
Internet: http://www.macht-kuehlenfels.de/wohnung1.htm
Emailadres: mail@Macht-Kuehlenfels.de