Vakantie in Duitsland
 

Baar's Gästehaus

Accommodatie Type:

Deze comfortabele en gezellige accommodatie beschikt over 4 vakantiewoningen en 1 vakantiehuis.

Inrichting:

De vakantiewoning Familienurlaub heeft 2 slaap- en badkamers en is geschikt voor maximaal 5 personen. 
De vakantiewoning Eichberg heeft een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer, en is geschikt voor maximaal 
3 personen. De vakantiewoning Netzberg heeft een woonkamer, slaapkamer met douche en keuken, en is geschikt voor 2 personen.          De vakantiewoning Steinberg heeft een gecombineerde woon- en slaapruimte met kitchenette, en is geschikt voor 2 personen.                Het vakantiehuis Bergblick is modern en comfortabel ingericht en heeft een oppervlakte van 40m². Het vakantiehuis is geschikt voor 2 personen en heeft een woonkamer met hoekbank, badkamer en een volledig ingerichte keuken. Ook beschikbaar zijn een extra bed voor kinderen jonger dan zes jaar, een reiswieg, kinderstoel en babybad voor een peuter. Verder zijn er een barbecue, een slee, fitnessruimte met apparatuur en een strijkijzer met strijkplank aanwezig. Ook is er draadloos internet en een TV.

Ligging:

Ilfeld is een door de staat goedgekeurd kuuroord en ligt in de gemeente Harztor, in een vallei omringd door prachtige gemengde bossen en bergen.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

In de omgeving kan u heerlijk fietsen en wandelen. Ook kunt u een tocht maken met een historische stoomlocomotief.

Prijzen:

De vakantiewoning Familienurlaub kost € 54 per nacht. De vakantiewoning Eichberg kost € 37 per nacht. De vakantiewoning Netzberg kost € 27 per nacht. De vakantiewoning Steinberg kost € 27 per nacht. Het vakantiehuis Bergblick kost € 37 per nacht. De prijzen zijn inclusief energie en water, en een gratis parkeerplaats.

Contactinformatie:

Baar’s Gӓstehaus - Manfred Baar
Burgstraße 18 - D-99768 Harztor - Ilfeld
Telefoonnummer: +49-36331-31759
Internet: https://www.ferienwohnung-suedharz.de/
Emailadres: post@ferienwohnung-suedharz.de