Vakantie in Duitsland
 

Haus Doris

Accommodatie Type:

Haus Doris heeft twee comfortabele 4-sterren vakantiewoningen, allebei geschikt voor 4 personen en 80 m² groot.

Inrichting:

Vakantiewoning Fledermaus heeft comfortabel meubilair in de woonkamer met eethoek. De keuken is volledig ingericht. De badkamer heeft een bad en een douche. Verder is er een apart toilet en een balkon. Ook zijn er twee slaapkamers en is er internet en een tv beschikbaar.
Vakantiewoning Hühnerstall heeft comfortabel meubilair en een mooi terras. De keuken is volledig uitgerust met vaatwasser. De badkamer is uitgerust met bad en douche. Kinderstoel en kinderbed zijn ook beschikbaar. Verder zijn er twee slaapkamers en is er internet en een tv.
In de tuin staat een barbecue en zijn er wat speelmogelijkheden, zoals een schommel, basketbal, tafeltennis en een fiets. Een wasmachine is beschikbaar in de kelder.

Ligging:
De vakantiewoningen hebben een prachtig uitzicht en zijn rustig gelegen in het idyllische landschap in een van de zij valleien van de Tauber, Bij ons u naar hartenlust ontspannen!

Omgeving en Bezienswaardigheden:
In de omgeving is veel te zien en te doen! U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en zwemmen. Ook kunt u deelnemen aan cursussen, zoals: timmeren, bakken, en kruiden herkennen en verzamelen. Recreatieve bezig zijn kan ook, zoals: kano- en roeibootverhuur, klimmen in het klimbos en klauteren in een hoog touwenparcours. Verder zijn er veel bezienswaardigheden in de steden, zoals in: Creglingen, Röttingen, Weikersheim, Bad Mergentheim, Langenburg, Aub, Rothenburg ob der Tauber en Würzburg.

Prijzen:
Vakantiewoning Fledermaus € 38 per nacht voor 2 personen. Elke extra persoon kost € 5 per nacht.
Vakantiewoning Hühnerstall € 48 per nacht voor 2 personen. Elke extra persoon kost € 8 per nacht.
U kunt ook bij ons uw ontbijt boeken, de kosten zijn € 7 per persoon.

Contactinformatie:
Haus Doris - Familie Kellermann
Niederrimbach 17
D-97993 Creglingen - Nähe Rothenburg o.d.Tauber
Telefoonnummer: +49-7933-7945
Internet: http://www.hausdoris.com/
Emailadres: gd.kellermann@t-online.de