Vakantie in Duitsland
 

Ferienhof Hardthöhe

Accommodatie Type:

Ferienhof Hardthöhe heeft in totaal 5 vakantiehuizen en 4 vakantiewoningen. De accommodaties zijn geschikt voor 3-7 personen en zijn tussen de 50 m² en 150 m² groot.

Inrichting:

Alle vakantiewoningen zijn modern en comfortabel ingericht. De vier vakantiehuizen: Rheinfels, Schönburg, Liebenstein en Loreley zijn onze mooiste houten blokhutten ingericht voor 4 personen. Ze hebben een zeer goed uitgeruste keuken met vaatwasser, keramische kookplaat, oven, magnetron, en nog veel meer. De kinderkamer heeft een stapelbed. In de kamer van de ouders is er een een tweepersoonsbed en een kinderbed. Daarnaast hebben de huizen een mooi terras met ligstoelen, een parasol, een eethoek en een barbecue. De huizen Rheinfels en Schönburg hebben een prachtig uitzicht op het kasteel Schönburg.

Ligging:

Onze vakantieboerderij is een paradijs voor mensen die heerlijk willen ontspannen en genieten van de rust en de natuur. Uw vakantiegenot ligt in het hart van het UNESCO werelderfgoed Mittelrheintal. Hier vind u geen wegen, geen verkeer, maar veel dieren en idyllische rust in gezellige houten blokhutten met een prachtig uitzicht op het prachtige kasteel Schönburg in Oberwesel.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

In de omgeving vind u veel geschiedenis en cultuur, kastelen en historische stadscentra uit de Middeleeuwen. Ook de beroemde rots van de Loreley mag u zeker niet missen! Op onze vakantieboerderij is veel te doen, zoals: broodbakken, dieren voeren, meehelpen op de boerderij, begeleide fietstochten, wandelingen met gids, rondleidingen op de boerderij, kooklessen, creatieve cursussen, huifkartochten, rodelen, spelen in de speeltuin spelen, tennissen, pony- en paardrijden, fietsverhuur en zwemmen in het buitenzwembad.

Prijzen:

De prijzen voor de vakantiewoningen variëren tussen de € 100 en € 170 per nacht.De prijzen voor de houten blokhutten zijn tussen de € 140 en € 230 per nacht.

Contactinformatie:

Ferienhof Hardthöhe - Jutta Acht
D-55430 Oberwesel
Telefoonnummer: +49-6744-7271 
Emailadres: info@ferienhof-hardthoehe.de
Internetadres: http://www.ferienhof-hardthoehe.de/