Vakantie in Duitsland
 

Ferienwohnung KarbachAccommodatie Type:
Gӓstehaus Karbach bieden een comfortabele en ruime vakantiewoning aan voor 2 tot 5 personen, met een balkon en een oppervlakte van 75-95 m². Ook beschikbaar is een tweepersoonskamer met ontbijt.

Inrichting:
De vakantiewoning heeft een grote woonkamer, 2 dubbele slaapkamers, complete keuken, internettoegang via netwerkkabel, kabel tv en een badkamer met bad/douche en toilet. Ook is er een gazon met uitzicht op de Rijn. Verder beschikbaar zijn een parkeerplaats, kinderbed, broodjes service, beddengoed en fietsverhuur tegen betaling. Huisdieren op aanvraag

Ligging:
Deze accommodatie ligt op een rustige locatie in de vallei van de Loreley, het UNESCO werelderfgoed Mittelrhein, in de bekende stad Oberwesel, en het heeft een prachtig uitzicht op het kasteel Schönburg en de Rheinhöhen.

Omgeving en Bezienswaardigheden:
Oberwesel, de stad van de torens en de wijn, met tal van culturele schatten en een nog bijna volledig bewaarde en bewandelbare stadsmuur. Er zijn veel excursiemogelijkheden in de omgeving, zoals naar de 24 kastelen in de Loreley, tussen Koblenz en Rüdesheim, of een boottocht over de Rijn, of naar de wereldberoemde wijnstraat de Drosselgasse in Rüdesheim. Verder kunt u in deze omgeving heerlijk wandelen en fietsen op uitstekende en goed ontwikkelde fiets- en wandelpaden, zoals de Rheinburgenwanderweg en Rheinsteig. 

Prijzen:
De prijs voor de vakantiewoning is afhankelijk van het aantal personen. Voor 2 personen kost de vakantiewoning per nacht: € 45, voor 3 personen: € 57 per nacht, voor 4 personen: € 69 per nacht. Een tweepersoonskamer met ontbijt kost € 55 per nacht. Een eenpersoonskamer met ontbijt kost € 40 per nacht.

Contactinformatie:
Gӓstehaus en Ferienwohnung Karbach
Hans-Werner Karbach
Hardtweg 9 - D-55430 Oberwesel am Rhein
Telefoonnummer: +49-6744-8463
Internet: http://www.fewo-oberwesel.de/
Emailadres: hwkarb@t-online.de