Vakantie in Duitsland
 

BiBiS bed & bike.V.
Accommodatie Type:

Een gezellig en comfortabel studioappartement van 68m² groot en geschikt voor maximaal 4 personen.

Inrichting:

Het Studioappartement heeft een tweepersoonsbed en een grote slaap- en zitbank voor 2 personen. Ook is er een kinderbed- en stoel, draadloos internet, telefoon, tv en radio. Verder is er een kleine keuken met een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker. Honden zijn toegestaan, onze tuin is omheind. Verder kunt u gebruik maken van het terras en onze tuin. Ook is er een barbecue beschikbaar.

Ligging:

Het studioappartement bevindt zich in het Aller-Leine gebied tussen Aller en Weser.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

In de omgeving is er voor iedereen genoeg te doen en te zien. U kunt hier heerlijk fietsen, wandelen en paardrijden. Attracties zijn het Serengetie Park Hodenhagen, het vogelpark Walsrode, het pretpark Soltau, het kartpark en outletcenter in Soltau, het outletcenter in Bremen-Brinkum (Ochtrumpark) en het Wolf Park in Dörverden.

Prijzen:

De prijzen voor een overnachting met half- of volpension kunt u maken op afspraak. Wij hebben verschillende kortingsprijzen voor een verblijf van langere duur. De p rijzen voor het studioappartement zijn inclusief de eindschoonmaak, beddengoed en handdoeken en alle nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, water en verwarming. Foto's kunnen via WhatsUp of e-mail worden toegezonden.

Contactinformatie:

BiBiS bed & bike.V. - Birgit Dütz
Am Marschberg 4 - D-27313 Dörverden-Hülsen
Telefoonnummers: +49-4239-943760 en +49-160-8031010
www.birgit-duetz.de
Birgit-duetz@t-online.de