Vakantie in Duitsland
 

Ferienhaus BerkeleAccommodatie Type:

Het vakantiehuis heeft 200 m² woonoppervlak, op 3 verdiepingen, met optimale privacy voor maximaal 14 personen.

Inrichting:

Vijf afzonderlijke vakantiewoningen, 5 badkamers, 7 toiletten, 6 slaapkamers, 2 slaapbanken, 3 babybedjes, 4 kleine keukens, grote keuken in landelijke stijl en een grote eetkamer. Aangrenzende tuin met tuinmeubelen, tuinhuisje en barbecue. Parkeren en Wi-Fi is gratis.

Ligging:

Het vakantiehuis is centraal gelegen, maar ligt erg rustig in een zijstraat.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

De Mosel is ideaal voor liefhebbers van natuur, cultuur, sport en wijn. Ontdek onze omgeving en ervaar de ontspannenheid en gezelligheid. Van begin mei tot half oktober verwennen de wijnboeren u met typische Mosel gerechten en delicatessen uit de wijnkelder. Ook een bezoek waard zijn de vele wijn- en straatfeesten. Excursies kunt u ook maken, zoals naar de steden Idar-Oberstein, Herrnstein het pittoreske kunstenaars en ambachtslieden dorp met een middeleeuwse sfeer, naar Trier de oude Romeinse stad, naar het Groothertogdom Luxemburg, de middeleeuwse stad Bernkastel-Kues, Cochem, Kasteel Eltz of de kratermeren in de Eifel. Verder is onze omgeving ideaal voor sportieve activiteiten, zoals: paardrijden, klimmen, zwemmen, rodelen, wandelen en fietsen. In de buurt zijn 2 restaurants, de bakker ligt op ongeveer 50 meter en een supermarkt is dichtbij.

Prijzen:

Prijzen zijn voor 2 personen en vanaf € 360 per week. Minimale verblijfsduur is 3 nachten. Verblijf van 2 nachten is mogelijk met een toeslag. De prijzen zijn inclusief bijkomende kosten. Er is een borg van € 100.

Contactinformatie:

Ferienhaus Berkele-Piesport - Ingrid Leyendecker-Berkele
Beeweg 9 - D-54498 Piesport
Telefoonnummer: +49-6507-929031
Internetadres: http://www.ferienhaus-berkele.de
Emailadres: ingrid.katharina@t-online.de