Vakantie in Duitsland
 

Hotel Gästehaus Heidi Weiss


 

 

 

 

 Accommodatie Type:

Een gezellig klein hotel en gastenverblijf met 11 kamers in Cuxhaven. Een tweede thuis, een plek met hart en ziel. Liefdevol ontworpen en persoonlijk verzorgd. De kamers worden verhuurd inclusief een goed verzorgd en rijkelijk belegd ontbijt met verschillende soorten brood, kaas, worst, vers fruit en andere kostelijkheden.   

Inrichting:

Frisse en gezellige ingerichte kamers met de maritieme kleuren van wit en blauw. Stoffen met charmante strepen en ruitjes, uitgezochte accessoires en hoogwaardige boxspring bedden - dit zijn onze ingrediënten voor onze charmante en huiselijke slaapkamers. Hier slaapt u vredig en diep als een echte zeebeer, droom van avonturen op de oceanen en  u word uitgerust wakker. Kosteloos draadloos internet in uw hotelkamer. Gratis parkeren bij het hotel.  

Ligging:  

Het hotel ligt in het centrum van Cuxhaven op loopafstand van de haven en de binnenstad.  

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Cuxhaven is het meest noordelijke punt van Niedersachsen. Ruik het zeewater tijdens een heerlijke wandeling over het 10 km lange zandstrand. Het eiland Helgoland is heel dichtbij en ook de Waddenzee is in de buurt. Of maak een wandeling in het maritieme centrum en bezoek een van de schilderachtige pubs en gezellige restaurants. Verder heeft de stad meerdere permanente tentoonstellingen van verschillende kunst en cultuur.

Prijzen:

Een tweepersoonskamer met douche en toilet kost € 110 per nacht, inclusief ontbijt. Een eenpersoonskamer met douche en toilet kost € 65,00 per nacht, inclusief ontbijt. De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen en de duur van het verblijf.  

Contactinformatie:  

Hotel Gästehaus Heidi Weiss - Heidi Weiss
Alter Deichweg 2 - D-27472 Cuxhaven
Telefoonnummer: +49-4721-37628
Internet: https://www.hotel-gaestehaus-weiss.de/
Emailadres: weiss@hotel-gaestehaus-weiss.de