Vakantie in Duitsland
 

Blick zur Madonna
Accommodatie Type:

Blick zur  Madonna heeft 4 vakantiewoningen beschikbaar.
Vakantiewoning Blumenstein is een grote en ruime woning voor 2 tot 5 personen.
Vakantiewoning Wasigenstein is een grote, lichte en comfortabele woning voor 2 tot 5 personen.
Vakantiewoning Wegelnburg is een gezellige woning met 2 balkons en met een prachtig uitzicht op het landschap.
Vakantiewoning Lützelhardt is een rustige en prettige woning met dakterras en een geweldig bad.

Inrichting:

Vakantiewoning Blumenstein heeft een aparte slaapkamer met de mogelijkheid van een extra bed. 
Een tweepersoonsbed is geïntegreerd in de woonkamer. Verder is er een douche en toilet, een volledig ingerichte keuken, satelliet-tv, hifi en gratis wifi. Ook is er een groot terras op het zuiden met zonnescherm en open haard voor barbecues U heeft directe toegang en uitzicht op de tuin.
Vakantiewoning Wasigenstein heeft een aparte slaapkamer met een extra stapelbed voor kinderen. Ook is er een comfortabele slaapbank in de woonkamer. Verder is er een douche en toilet, volledig ingerichte keuken, satelliet-tv, hifi en gratis wifi. Open haard in de kamer en een groot terras op het zuiden met zonnescherm, ligstoelen en balkon meubels. U heeft directe toegang en uitzicht op de tuin.
Vakantiewoning Wegelnburg heeft een aparte slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer. De woonkamer heeft een balkon op het zuiden. De slaapkamer heeft een balkon op het westen met avondzon. Verder is er een douche en toilet, volledig ingerichte keuken, satelliet-tv, hifi en gratis wifi.
Vakantiewoning Lützelhardt heeft een aparte slaapkamer en een comfortabele slaapbank in de woonkamer. Ook is er een grote badkamer met douche en toilet. Verder is er een volledig ingerichte keuken, satelliet-tv, hifi en gratis wifi.
Ook is er een  prachtig groen dakterras met balkon meubels met een prachtig uitzicht op het Pfälzer Wald.
Ons huis is gecertificeerd als kindvriendelijk en voor de kinderen bieden wij een speeltuin met een zandbak, tafeltennis, glijbaan en voetbaltafel. Deze accommodatie heeft ook een fitnessruimte met sauna, solarium en infraroodcabine.

Ligging:

Deze accommodatie is heerlijk en rustig gelegen, midden in de natuur en omringd door een prachtig landschap.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Bij ons In Sauertal kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Het Sauertal is genoemd naar de rivier de Sauer met zijn belangrijkste stad Fischbach, deze ligt in het zuidwesten van Duitsland, direct aan de grens met de Elzas en Lotharingen. De rust en stilte van dit gebied is een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers.

Prijzen:

De prijzen zijn afhankelijk van de woning en het aantal personen maar liggen tussen de € 44 - € 49 per nacht voor 2 personen. Inbegrepen in de prijs: bedlinnen, handdoeken, sauna, solarium, infraroodcabine, fietsen en wifi

Contactinformatie:

Blick zur Madonna - Rita en Helmut Stephan
Hauptstraße 41 - D-66996 Fischbach
Telefoonnummer: +49-6393-360
Internet: http://www.blick-zur-madonna.de/
Emailadres: Blick-zur-Madonna@t-online.de