Vakantie in Duitsland
 

Haus Sandra
Accommodatie Type:

Deze vakantiewoning van hoge kwaliteit is geschikt voor 2-4 personen en is 75m² groot.

Inrichting:

Er is een gezellige en comfortabele woonkamer, 2 slaapkamers, douche en toilet, gemeenschappelijke tuin met ligbedden en een barbecue. Parkeerplaats voor uw auto. Stalling voor uw motorfiets en fiets. Verder zijn er beddengoed en handdoeken, een babybedje en draadloos internet aanwezig.

Ligging:

Rodalben is een kleine plaatsje, midden in het Pfälzerwald. De vakantiewoning is gelegen op een rustige locatie maar toch dichtbij het centrum. Ook ligt het meteen aan het bekende wandelpad de Felsenwanderweg.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

In de omgeving zijn voldoende recreatiemogelijkheden en bezienswaardigheden, zoals: wandelen, fietsen, tennissen, minigolf, bowlen, zwemmen in het openlucht, of overdekt. Ook een bezoek aan de verschillende kastelen en musea in de omgeving is zeker de moeite waard. Verder is er een sportcentrum in Lindersbach, een totaal van vier sporthallen, en is er een skateboarden plaats. Ook op gastronomisch gebied komt u in de Pfalz aan uw trekken. U kunt hier heerlijke specialiteiten eten, en wijnen, lokale bieren en schnaps drinken.

Prijzen:

De prijs is € 45 voor twee personen per nacht. Elke extra persoon kost € 10 per nacht.

Contactinformatie:

Haus Sandra - Christa en Rainer Ernst
Heidestraße 11 - D-66976 Rodalben
Telefoonnummer: +49-6331-17337
Internet: http://www.haus-sandra-rodalben.de/
Emailadres: info@haus-sandra-rodalben.de