Vakantie in Duitsland
 

Ferienwohnung Lautsch

Accommodatie Type:

De comfortabel ingerichte en 93 m² grote vakantiewoning ligt op de 1 e etage en is geschikt voor 5 personen.

Inrichting:

De vakantiewoning met balkon heeft 2 slaapkamers, een ruime en zonnige woonkamer, eetkamer, slaapkamer met een extra bed, kinderkamer, volledig uitgeruste keuken en badkamer met bad, aparte douche en toilet. Ook is er een stalling voor fietsen en een parkeergelegenheid voor uw auto.

Ligging:

De vakantiewoning is gelegen in het verkeersluwe zijstraat in het oude centrum, tegenover de historische stadsmuren.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Freyburg heeft al meer dan 1000 jaar een wijntraditie en is het centrum van de noordelijke wijnbouwregio van Europa De stad ligt in het zuiden van Sachsen-Anhalt, op een Romaanse weg en langs de wijnroute. Ontdek ook het veelzijdige "Saale-Unstrut" dal met zijn onmiskenbare culturele landschap, uniek in Duitsland. Hier vind u pittoreske wijnterrassen, een orchideeënflora op de kalkstenen hellingen, het prachtige rivierdal van de Unstrut en het natuurpark "Saale-Unstrut-Triasland" met een waardevolle geschiedenis, kunst en cultuur. Ook zijn er enkele restaurants en cafés in de nabijheid.

Prijzen:

De prijzen zijn per 1 persoon, per nacht en afhankelijk van het seizoen. De prijzen liggen tussen de € 35 en € 42.    Elke extra persoon kost € 10 per nacht. Prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken, bad- en theedoeken en eindschoonmaak. De toeristenbelasting kost € 1,50 tot € 2 per nacht. Minimale verblijfsduur is 2 nachten.

Contactinformatie:

Ferienwohnung Lautsch - Harald Lautsch
Schützenstraße 11 - D-06632 Freyburg
Telefoonnummer: +49-34464-27667
Emailadres: h.lautsch@gmx.de
Internetadres: http://www.freyburg-fewo-lautsch.de/