Vakantie in Duitsland
 

Ferienhof Martin

Accommodatie Type:

3 comfortabel ingerichte 4-sterren vakantiewoningen voor maximaal 11 personen.

Inrichting:

De gezellige vakantiewoningen creëren de mogelijkheden voor een aangename vakantie. Tot de uitrusting van elke vakantiewoning behoren een balkon, beddengoed, handdoeken, tafellinnen, schoonmaakmiddelen, televisie, radio, vaatwasser en internetverbinding. Om uit te rusten en te ontspannen kunt u in ons kleine huis de infrarood sauna gebruiken.

Ligging:

Op een prachtige locatie op een zuidelijke helling met uitzicht over het Dreisamtal – en rechtstreeks naar de poort van het Schwarzwald, Freiburg, de hoofdstad ligt op slechts een paar autominuten afstand van ons!

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Op het Ferienhof Martin heeft u een onvergetelijke vakantie in een unieke landschap, met tal van mooie wandel- en excursiebestemmingen voor volwassenen en kinderen. Voor families is ons Ferienhof Martin is een klein paradijs met veel plezier en met veel dieren die graag geaaid willen worden, en speelmogelijkheden zoals: een zwembad, paardrijden, tractor rijden en nog veel meer.

Prijzen:

Op basis van twee personen € 60,00 (per dag). Elke extra persoon € 8,00 (per dag).
Kinderen € 6,00 (per dag). Sauna gratis (kleine sauna voor twee personen). Wij vragen voor uw begrip dat wij voor een boeking van slechts 4 nachten of minder een korte termijn toeslag berekenen van € 25,00 per woning.

Contactinformatie:

Ferienhof Martin - Familie Martin
Vörlinsbach 23 - D-79254 Oberried
Telefoonnummer: +49-7661-980321
Emailadres: anfrage@ferienwohnungen-martin.de
Internetadres: https://www.ferienhof-martin.de/