Vakantie in Duitsland
 

Gästehaus Hirzel
Accommodatie Type:

Gästehaus Hirzel heeft 3 comfortabele appartementen en 4 gezellige kamers.

Inrichting:

Er zijn 1- en 2-kamer appartementen met kitchenette, douche of bad, balkon, terras, gazon, telefoon en satelliet tv.

Ligging:

Een prachtige en rustige ligging in het kuuroord Bad Wildbad. Het huis ligt op een heuvel een heeft geweldig uitzicht op het mooie natuurlandschap.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Er zijn in deze omgeving veel recreatie- en excursiemogelijkheden. U kunt hier wandelen, fietsen, mountainbiken, zwemmen, kegelen, paardrijden en tennissen. Wintersporters genieten hier van de beste ski- en rodel omstandigheden tussen de sparren en spa's. Ook is er cultureel plezier, het Rossini Festival is bekend tot ver buiten de landsgrenzen en het Spa Orkest geeft massage voor uw ziel. Het centrum van Bad Wildbad heeft verschillende thermale baden. Kinderen kunnen hier ook genoeg beleven, er is een avonturen golfpark en natuur golfpark, een reuzenglijbaan Poppeltal, een bos klimtuin, het avonturenmuseum Poppelmühle, een openluchtzwembad en bosavonturen parcours.

Prijzen:

Het 1-kamer appartement met kitchenette, voor 1 - 2 personen, kost € 40 per nacht. Het tweekamerappartement met kitchenette, voor 2 personen, kost € 49 per nacht. Het 2-kamerappartement met kitchenette, voor 2 - 4 personen, kost € 59 per nacht. Elke extra persoon kost € 10 per nacht. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Op verzoek kunt u ook een ontbijt nemen voor € 7. Groepen en gezinnen tot 9 personen zijn bij ons ook welkom. Dagprijs op aanvraag.

Contactinformatie:

Gästehaus Hirzel - Frau Hirzel
Heermannsweg 6 - D-75323 Bad Wildbad
Telefoonnummer: +49-7081-2566
Internet: http://www.gaestehaus-hirzel.de/
Emailadres: haus.hirzel.sommerberg@gmail.com