Vakantie in Duitsland
 

Haus am Weinberg
Accommodatie Type:

Drie ruime en gezellige vakantiewoningen, een van 55m² groot en geschikt voor 2 - 5 personen, een van 43m² groot en geschikt voor 2 personen, en een van 36m² groot en geschikt voor 2 personen.

Inrichting:

Vakantiewoning 1 heeft een aparte ingang, woon- en slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 3 bedden, slaapbank, eethoek, kabel tv, radio, telefoon, draadloos internet en een kitchenette met koelkast met vriezer, kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker. Ook is er een douche en toilet en een patio met tuinmeubilair. Vakantiewoning 2 heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed, lounge met een slaapbank, eethoek, kabel tv, radio, draadloos internet, moderne ingerichte keuken met koelkast met vriezer, oven, keramische kookplaat, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en broodrooster. Ook is er een douche en toilet en een patio met tuinmeubilair. Vakantiewoning 3 heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed, lounge met een slaapbank, kabel tv, radio, draadloos internet en een kitchenette met koelkast met vriezer, kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster. Ook is er een douche en toilet, en een parkeerplaats en fietsenstalling.

Ligging:

De stad Endingen is een prachtige historische oude stadje en erkend kuuroord. De vakantiewoningen hebben een rustige ligging aan de rand van het stadje.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

De wijnbouwdorpen Amoltern, Kiechlinsbergen en Königschaffhausen zijn een van de grootste wijngemeenschappen in Baden. Gezelligheid, cultuur en traditie komen hier samen. Chef-koks en wijnmakers brengen de producten van de natuur naar de tafel. Hier kunt u wonen en genieten!

Prijzen:

De vakantiewoningen kosten tussen de € 43 - € 75 per nacht, exclusief toeristenbelasting.

Contactinformatie:

Haus am Weinberg - Ingrid Mögle
Adolph-Kolping-Str. 1 - D-79346 Endingen
Telefoonnummer: +49-7642-7502
Internet: https://www.fewohausamweinberg.de/
Emailadres: ingrid.moegle@web.de