Vakantie in Duitsland
 

Ferienwohnungen Stamp
Accommodatie Type:

5 Vakantiewoningen in een nieuw, in 2011, gebouwd huis en uitgerust met 4-sterren.

Inrichting:

Vakantiewoning Ramsee bevind zich op de begane grond en heeft een terras. De woning is 55 m² groot en geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een slaapkamer, een woonruimte gecombineerd met een keuken en een badkamer. Vakantiewoning Wörthsee bevind zich op de 1 e verdieping en heeft een balkon. De woning is 48 m² groot en geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een slaapkamer, een woonruimte gecombineerd met een keuken en een badkamer. Vakantiewoning Pilsensee bevind zich op de 1 e verdieping en heeft een balkon. De woning is 48 m² groot en geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een slaapkamer, een woonruimte gecombineerd met een keuken en een badkamer. Vakantiewoning Seewinkel bevind zich op de 2 e verdieping en heeft een balkon. De woning is 35 m² groot en geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een woon- en slaapruimte, een keuken en een badkamer. Vakantiewoning Seespitz bevind zich op de 2 e verdieping en heeft een balkon. De woning is 35 m² groot en geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een woon- en slaapruimte, een keuken en een badkamer. Beddengoed, handdoeken, badhanddoeken, eindschoonmaak, nutsvoorzieningen zijn inbegrepen. Gratis draadloos internet. Huisdieren zijn niet toegestaan. Voor elke vakantiewoning is er een gratis parkeerplaats beschikbaar.

Ligging:

Midden in de prachtige vakantieregio "Starnberger-Fünf-Seen-Land", gelegen in een van de mooiste landschappen van de Beierse Alpen, op ongeveer 30 km ten zuid-westen van München, direct aan de oostelijke oever van de idyllische regio Ammersee.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

In slechts enkele minuten te voet bereikt u de Ammersee promenade met winkels, restaurants, biertuinen, cafés, ijssalons, strand met zwemmogelijkheid en een spa.

Prijzen:

Prijzen zijn voor een minimale verblijfsduur van 7 nachten en afhankelijk van het seizoen. Aankomst en vertrek alleen mogelijk op zaterdag. De prijzen variëren tussen de € 79 en € 129.

Contactinformatie:

Ferienwohnungen Stamp - Andreas Stamp
Baderstrasse 5 - D-82211 Herrsching a. Ammersee
Telefoonnummer: +49-8152-399778
Internet: https://www.bayern-ferien.com/
Emailadres: stamp-herrsching@t-online.de