Vakantie in Duitsland
 

Pension Fisch


Accommodatie Type:

Pension Fisch beschikt over 4 goed onderhouden en comfortabele kamers en een leuke vakantiewoning voor maximaal 6 personen.

Inrichting:

Alle kamers hebben douche en toilet en sommige hebben een balkon. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen tussen verschillende stijlen. Maak het u gemakkelijk in onze gezellige gezelschapsruimte en tv-kamer, of op de veranda aan de voorkant van het huis. Ook is er een groot zonneterras en gazon waar u heerlijk kunt relaxen. Internet is mogelijk in de lobby en op de kamers. De vakantiewoning heeft een aparte keuken, een groot balkon op het zuiden, twee aparte slaapkamers en een grote woon- en slaapkamer.  Ook hebben wij een gratis beveiligde parkeergelegenheid voor de fietsen en een fietsworkshop waar kleine reparaties kunnen worden uitgevoerd.

Ligging:

Pension Fisch ligt op ongeveer 200 meter van de R99 in het centrum van Wehrden, tussen Hann-Münden en Hameln, en biedt een op geschiedenis gerichte ontspanning in een familiale sfeer.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

In de omgeving kunt u heerlijk fietsen, wandelen en kanovaren. De bekende Weser fietsweg is geliefd bij veel fietsers. Ook zijn er speciale routes voor mountainbikes. U kunt zelf een fiets- of wandeltocht combineren met een boottocht.

Prijzen:

De eenpersoonskamer inclusief ontbijt kost € 30 per persoon, per nacht. Een eenpersoonsbed in een ruime tweepersoonskamer inclusief ontbijt kost € 35 per persoon, per nacht. De tweepersoonskamers met ontbijt kosten per nacht voor 2 personen € 64. Alle kamers vanaf de 3e tot en met de 10e dag hebben 5% korting. Vanaf de 10e dag krijgt u 10% korting. De vakantiewoning kost voor twee personen € 45 per dag, inclusief de eindschoonmaak. Elke extra dag kost € 40. Elke extra persoon kost € 16 per dag. Ook is er korting voor kleine kinderen, afhankelijk van de leeftijd.

Contactinformatie:

Pension Fisch - Johanna Vogt
Herrenbruchstraße 2 - D-37688 Beverungen-Wehrden
Telefoonnummer: +49-5273-6707
Internet: https://www.pension-fisch.de/  
Emailadres: info@pension-fisch.de