Vakantie in Duitsland
 

Ferienwohnung Firmenich

Accommodatie Type:

De vakantiewoning is op de begane grond en heeft een aparte ingang. Hij is 80 m² groot en geschikt voor 4 personen.

Inrichting:

De woning heeft 2 slaapkamers, een keuken met aangrenzende eetkamer/woonkamer, badkamer met douche en bad. Beide slaapkamers hebben microvezel dekbedden, geschikt voor mensen met allergieën. Verder is de woning seniorvriendelijk en barrièrevrij. Onze woning is een niet-rokers woning. Huisdieren zijn niet toegestaan. Voor uw auto is een parkeerplaats beschikbaar. Verder is er aanwezig: keukenlinnen, zeep, föhn, handdoeken, badhanddoeken. Ook is er draadloos internet en een stalling voor fietsen.

Ligging:

De vakantiewoning ligt in Schwirzheim, een klein dorp op het platteland in de westelijke Eifel, tussen de steden Prüm en Gerolstein.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Hier kunt u nog steeds genieten van de pure natuur. Wandel- en fietspaden leiden u door velden en bossen. Verder zijn er genoeg mogelijkheden voor recreatie en excursies, zoals: golfen, zweefvliegen, zwemmen, vissen, kanoën,    en excursies naar: het Geopark in Gerolstein, de Eifel-dierentuin in Lünebach, het wijngebied Ahr en de Moezel en de oude en interessante Romeinse stad Trier.

Prijzen:

De prijzen zijn per week, Voor 2 personen: € 316, iedere 3 e of 4 e persoon hierbij kost € 63. Kinderen onder 2 jaar kosten € 5 per nacht. Prijzen voor een overnachting op aanvraag.

Contactinformatie:

Ferienwohnung Firmenich - Anneliese Firmenich
Zum Weiher 9 - D-54597 Schwirzheim
Telefoonnummer: +49-6558-282
Internet: http://www.ferienwohnung-firmenich.de/
Emailadres: anneliese.firmenich@web.de