Vakantie in Duitsland
 

Hotel Waldhaus Wittgenthal

 

Accommodatie Type:

Een gezellig en comfortabel hotel met 27 moderne kamers en een restaurant met veel huisgemaakte producten.

Inrichting:

Het Waldhaus Wittgenthal is al sinds 1920 erg populair bij vakantiegangers. Met in totaal 170 zitplaatsen in vier gastenruimten is het bijzonder geschikt voor familie- en bedrijfsfeesten en reisgroepen In de zomer zijn er ook twee buitenterrassen open. Het hotel heeft 24 tweepersoonskamers en 3 eenpersoonskamers. In 8 kamers kunnen extra bedden worden geplaatst. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet. Een kleuren-tv op aanvraag.

Ligging:

Het hotel ligt middenin de prachtige natuur en bosrijke omgeving, in het Werratal, niet ver van het Thüringer Woud, als toegangspoort tot de Rhön.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Het gebied heeft veel mogelijkheden om uw vrije tijd, zowel ontspannend als actief, door te brengen. U kunt in de omgeving verschillende activiteiten ondernemen, zoals fietsen, wandelen, motorrijden en kegelen. Ook kunt u in de buurt diverse interessante steden bezoeken, zoals Breitungen, Schmalkalden, Oberhof, Eisenach, Bad Salzungen, Tabarz, Friedrichroda, Meiningen, Suhl, Erhurt, Zella-Mehlis en Botterode.

Prijzen:

De kamerprijzen zijn per persoon, per overnachting en inclusief ontbijtbuffet. De kamerprijzen zijn afhankelijk van de gekozen categorie en variëren tussen € 34 tot € 46. Ook kunnen de kinderen bij de ouders op de kamer slapen en daarvoor hebben wij verschillende kortingen.

Contactinformatie:

Hotel-Restaurant Waldhaus Wittgenthal - Familie Schmidt 
Wittgenthal 1 - D-98597 Breitungen
Telefoonnummer: +49-36848-8690 
Emailadres: info@wittgenthal.de
Internet: https://www.wittgenthal.de/