Vakantie in Duitsland
 

Gästehaus Peth 

Accommodatie Type:

Gästehaus Peth is een 3-sterren accommodatie en heeft in totaal 2 appartementen en 8 kamers, verdeeld over 2 naast elkaar gelegen gebouwen, het hoofdgebouw en het Burgunderhof. 

In het hoofdgebouw bevinden zich een zolderappartement met een prachtig uitzicht, een kleine kamer met mediterrane flair, en een grote elegante en gezellige kamer, beide op de 1e verdieping en met directe toegang tot het dakterras. Verder is er een grote en lichte zolderkamer met een heerlijk uitzicht. Verder heeft het hoofdgebouw twee barrièrevrije kamers op de begane grond, een 1-persoonskamer (21 m²) en een 2-persoonskamer (32 m²), beide met directe toegang naar de binnenplaats.  

In het Burgunderhof bevinden zich een appartement (31 m²) op de bovenste verdieping, een mooie, grote kamer op de 1e verdieping, een mooie Junior Suite (36 m²) op de begane grond, en als laatste is er nog een kamer op de begane grond met directe toegang tot de binnenplaats. 

Inrichting:

Het interieur van de accommodatie is liefdevol uitgekozen, met veel charme en detail, en met prachtig en kleurrijk meubilair. U kunt zich bij ons ontspannen in de door licht overstroomde gemeenschappelijke ruimtes, gekenmerkt door moderne, aantrekkelijke architectuur, zoals in een wijn proefkamer, een serre, een kamer met open haard, een leeshoek of op het dakterras.

Ligging:

Gästehaus Peth ligt in het historisch centrum van Flörsheim-Dalsheim, de meest prestigieuze wijnstad van Duitsland. 

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Rheinhessen is een uitgestrekt natuurgebied met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Deze regio is het grootste wijngebied van Duitsland. De mooie natuur kenmerkt zich door prachtige vergezichten over glooiende heuvels.

Prijzen:

De prijzen voor de verschillende kamers zijn per nacht en variëren tussen de € 85 en € 220. De prijzen voor de appartementen variëren tussen de € 85 en € 240. Voor overnachtingen van 1 nacht word een toeslag geheven.

Contactinformatie:

Gästehaus Peth - Jutta en Wolfgang Peth
Alzeyer Str. 28 - D-67592 Flörsheim-Dalsheim
Telefoonnummer: +49-6243-908800
Internet: https://www.gaestehaus-weingut-peth.de/
Emailadres: Jutta@peth.de